Beretning2012

Fra Open Space Aarhus

(Forskel mellem versioner)
Skift til: Navigation, Søgning
(Lokaler)
(Bestyrelsen)
Linje 20: Linje 20:
=Bestyrelsen=
=Bestyrelsen=
-
Til generalforsamlingen d. 7. maj 2011 fik vi to nye bestyrelsesmedlemmer, Henrik Brix Andersen og  Søren Olesen. Søren nåede dog ikke at være med i bestyrelsen ret længe, da han kort tid efter fik job i København og flyttede derover. Knud Haugaard Sørensen var også stillet op til bestyrelsen til generalforsamlingen og overtog pladsen i bestyrelsen. Det har været rigtig godt at få nye kræfter med nye ideer med, og man kan jo håbe at der også i år vil komme nye medlemmer af bestyrelsen.  
+
Til generalforsamlingen d. 7. maj 2011 fik vi to nye bestyrelsesmedlemmer, Henrik Brix Andersen og  Søren Olesen. Søren nåede dog ikke at være med i bestyrelsen ret længe, da han kort tid efter fik job i København og flyttede derover. Knud Haugaard Sørensen var også stillet op til bestyrelsen til generalforsamlingen og overtog pladsen i bestyrelsen. Det har været rigtig godt at få nye kræfter med nye ideer med, og man kan jo håbe at der også i år vil komme nye medlemmer af bestyrelsen. De to poster som henholdsvis formand og kasserer er igen blevet varetaget af undertegnede og Mark Moore.
 +
 
 +
Bestyrelsen har i løbet af året mødtes en gang eller to hver måned og har...
=Lokaler=
=Lokaler=

Versionen fra 1. jun 2012, 13:34

 • processing workshop
 • lasercutter
 • sponsorater
 • lokale usikkerhed
 • skyline konurs
 • Medlemmer kommer og går
 • mere hack - nu med torsdag og lørdag
 • wc rengøring i system -> Bertho
 • vi har holds X T³ med Y talere og Z gæster
 • oprydninsgdag(e?)
 • Limbo etableret
 • Var der ikke noget med CCC og Open Source dage ?
 •  ?Formanden vil i denne beretning se tilbage på det forgangne år i Open Space Aarhus (OSAA) siden sidste generalforsamling d. 7. maj 2011. Igen har det været et spændende år med forskellige aktiviteter og udflugter.

Indholdsfortegnelse

Bestyrelsen

Til generalforsamlingen d. 7. maj 2011 fik vi to nye bestyrelsesmedlemmer, Henrik Brix Andersen og Søren Olesen. Søren nåede dog ikke at være med i bestyrelsen ret længe, da han kort tid efter fik job i København og flyttede derover. Knud Haugaard Sørensen var også stillet op til bestyrelsen til generalforsamlingen og overtog pladsen i bestyrelsen. Det har været rigtig godt at få nye kræfter med nye ideer med, og man kan jo håbe at der også i år vil komme nye medlemmer af bestyrelsen. De to poster som henholdsvis formand og kasserer er igen blevet varetaget af undertegnede og Mark Moore.

Bestyrelsen har i løbet af året mødtes en gang eller to hver måned og har...

Lokaler

Som de fleste medlemmer nok ved, så er foreningens lokaler noget, vi har på lånt tid, da bygningen på et tidspunkt skal rives ned. I det forgangne år har vi været igang med at kigge efter nye lokaler, ikke mindst fordi vores daværende lejekontrakt udløb ved udgangen af 2012. Vi har nu fået kontrakten forlænget til udgangen af 2013, så det giver os lidt mere tid at løbe på. Morten Nisker har været aktiv ift. at finde mulige lokaler og vi har da også været ude at se på et potentielt lejemål. Bestyrelsen har også kigget på forskellige muligheder for lokaler, bl.a. Godsbanen, hvor forskellige kreative grupper og foreninger har lokaler, og Hovedbiblioteket, som er ved at etablere et samarbejde med. Endnu er der ikke fundet et lokale, så det er naturligvis noget som bestyrelsen fortsat arbejder videre med i det nye foreningsår.

I vores nuværende lokaler er der også sket lidt forandringer. I løbet af året er der blevet ændret lidt på indretningen af lokalerne og der er kommet meget nye hjemmebyggede reoler og meget udstyr og dimser til. Vi har afholdt en rigtig hyggelig oprydningsweekend, hvor mange medlemmer, både helt nye og gamle, deltog og hvor vi dels fik gjort lidt rent og dels ryddet op i de mange ting, vi efterhånden har fået samlet i lokalerne.

Aktiviteter

Udflugter

I år har foreningens medlemmer også været ude i verden. I august 2011 var flere medlemmer en tur i Tyskland til Chaos Communication Camp (CCC). Det er en kæmpe hackerlejr, som bliver afholdt hvert fjerde år. Vi havde en rigtig fed tur derned og fik set spændende hackerprojekter og -foredrag, hygget med de andre deltagere og vi fik da også drukket et par øl eller to plus nogle Club Mate, med smagen man vænner sig til.

Flere bestyrelsesmedlemmer var i foråret 2012 afsted til Open Source Days i København...

Personlige værktøjer