Netbutikker

Fra Open Space Aarhus

Skift til: Navigation, Søgning

Dette er en liste over hacker-venlige netbutikker - forhandlere af f.eks. elektronik og mekanik stumper til hobbybrug. Ideen er at man udelukkende tilføjer netbutikker, som man selv har erfaring med at handle i, til listen.

Indholdsfortegnelse

Adafruit Industries

Amerikanske Adafruit Industries laver selv kits og deres blog er ganske levende med nyheder. Deres forum og dokumentation er fremragende. De er hurtige til at afsende varer, men leveringstiden er naturligvis som forventet ved pakkepost over atlanten.

DealExtreme

Nogle gange har man bare brug for noget kina-knald. Frygt ej, for DealExtreme i Hong Kong er din ven. Forsendelse er gratis, og man skal ikke spendere ret mange HK dollars før man kan få trackingnummer på for $0.01.

Let Elektronik

Let Elektronik er en dansk netbutik med base i Aalborg. De fører en del forskellige elektronikprodukter, bl.a. fra SparkFun Electronics og Seeed Studio. Hurtig levering og godt udvalg.

Proto-PIC

Engelske Proto-PIC har hurtig levering af diverse elektronikdimser og stort udvalg. Porto fra England har været ca. DKK 75,- for de ordrer, jeg har lagt hos dem.

ITeadStudio

ITeadStudio er en kinser shop som fx SeeeStudio eller amerikanske SparkFun, ITead er relativ ny men flere af OSAA's medlemmer har gode erfaring, de sender for ganske få dollars (2-3-4 dollar) til danmark og som standard markere de pakker som gaver og værdien til et godt stykke under toldgrænsen hvilket sænker chancen for dummebøder fra pestdk. De laver også print til en rigtigt god(!) pris, dog er der et par ting man skal være opmærksom på, læs Flemmings erfaringer så får du gode print, osaa har fx købt omkring 150stk zablet print hos dem.

Personlige værktøjer